top of page

Latskapen lenge leve

Partypeople! Jeg tror jeg holder på å bli lat! I hvertfall har jeg vært det denne helgen. Jeg har knapt trent, ikke gidder jeg blogge, og i dag var jeg så lat da jeg kom ned fra bassenget at jeg gikk uten truse i flere timer etter at jeg hadde tatt av meg bikinien. Og altså, når det å ta på seg undertøy blir krevende liksom, da er man lat ass!

Men det er ganske godt også da, å virkelig ikke gjøre noen ting. Sove lenge, for så å forflytte seg til en solseng og fortsette å gjøre ingenting. Håper bare at jeg blir litt mer treningslysten neste uke enn jeg har vært denne uken, for jeg liker jo innerst inne å være litt mer aktiv enn jeg har vært i det siste. Skal prøve å få gjort treningen fra morgenen av, så blir sjangsen for at treningen uteblir iallefall mindre!

Håper dere har en fin helg, lat eller ei 🙂

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page