top of page

Langkjøring

. . . eller egentlig ikke. Men intervallene jeg løp idag var noe lengre enn vanlig. Jeg hadde tenkt å kjøre klassikeren 4 x 4, men rakk å ombestemme meg allerede før jeg hadde komt meg ut døra!

Jeg ville løpe litt lengre intervaller, som en slags test før fredagens 600 m, og endte med å løpe 4 stk 3 min intervaller med 1 1/2 min pause mellom. Til og med 3 min er lenge for meg nå. Jeg tror mye av problemet er at jeg ikke vet hvilket tempo jeg skal holde, og løper for raskt, men også at jeg har hele 3 minutter på meg til å tenke over hvor slitsomt det er. Derfor er det bedre med 45 sekundere- før jeg får begynt å hate har jeg jo allerede komt halvveis, og da kan jeg like gjerne holde ut til neste pause 🙂

Uansett, jeg kom meg iallefall igjennom. Jeg er så gangsperr idag at løping var det eneste aktuelle, så siden dag 2 som regeler verst får vi se hva morgendagen tillater av trening 🙂


20120828-232036.jpg

Natta 🙂

3 views0 comments

Kommentare


bottom of page