top of page

Ladies night #2

onsdag idag = tirsdag igår = ladies night = dagen derpå idag..

Merkelig nok har jeg ingen form for hangover, og gjett om jeg er glad for det! Halsen min derimot er ikke særlig glad for at vi omtrent hadde singalong til hver eneste sang som ble spilt i løpet av kvelden. Jeg skal ikke påstå at jeg har en “den lille havfrue”-vakker stemme til vanlig, men idag er det en særdeles sjelden klang over lyden som kommer ut av munnen min!

“Prosjekt taxfreevarer” forsatte igår, og det resulterte i eksakt 171 bilder av 4 langt ifra kamerasky jenter. DÈT skal dere slippe å gjennomgå, men en liten smakebit får dere tåle 😉


fine jenter ferdig pyntet for å teste Dubai's nattelivjeg og Marie konkurrerte i hvem som hadde kortest kjoleja vi liker å ta bildermange bilderhele gjengen, i matchende pastellfarger (?) ifølge Ian..hørte jeg noen si kamerasky?


..tenkte ikke det nei!

For å kurere den vonde halsen min fikk jeg tips (fra mamma!) om å ta en munn cognac. Så pappa, nå har jeg drukket opp cognacen din 😉


neida, jeg kommer ikke til å bli en cognacdrikker kjenner jeg. Det smakte så vondt at jeg fikk frysninger på leggene!


men cognacen hadde vel sin effekt den..Bare ikke så mye i halsen som jeg skulle ønske! PS: fine sko!jaja, sånn kan det gå!omsider kom vi oss iallefall ut fra leilighetenmen så ble det skurrete.. bildene altså! Vi var heeelt fine i formen!yup, fine i formen it is!


Ok, greit, jeg skal gi meg nå! Ha en fin dag! Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page