top of page

Lørdagsjogg med Kaia

Jeg ligger i skrivende stund strekk ut på en solseng i sånn ca 30 grader. Det er god bris, Kaia sover, og jeg har akkurat fortært en halv sjokoladeplate. Foruten DJ-flåten som spiller ALTFOR høy musikk for undertegnede, så har jeg absolutt ingenting å klage på! Jeg fikk til og med løpt i morges- og det til tross for at Ian er på reis og den vanlige lørdagsprosedyren utgikk. Jeg har oftest en følelse av glede heller enn stolthet etter trening, men i dag var jeg stolt ass. Både av meg og Kaia *klappesegselvpåskulderen*

Når Kaia tar sin første dupp i 9-draget pleier jeg jo som regel å sove med henne. Men før klokken var 8 i dag hadde jeg allerede vasket altanen (!), så jeg var altfor oppspilt til å sove. Jeg flyttet henne forsiktig fra sengen over i vognen og snørte på meg joggeskoa i stedet. Når jeg hadde komt rundt den vanlige “jogge-med-Kaia”- runden min sov hun ennå, så jeg forsatte bare å løpe. Og da hun våknet snudde jeg vogna utover så hun fikk følge med, og løp videre. Hun satt som ett lys, noe som definitivt ikke er standard. Kaia er ingen vognbaby. Eller, hun var i alle fall ikke det før, men timer jeg det rett ser det ut som at vi har noe bra på gang ass 😉

Hvorfor jeg ikke har timet løpeturen til når hun sover før kan man jo tenke, i stedet for å dra henne ut når hun helst ikke vil sitte stille i en vogn. Grunnen til det er fordi jeg som nevnt oftest prioriterer å sove i stedet for å løpe akkurat da, men aller mest er det fordi været ikke har tillatt det. Det har liksom ikke vært forsvarlig å la henne sove ute i vognen på den tiden, før nå i det siste. I dag var det forsatt varmt for meg, men for hun som lå i skyggen funket det bra. Med andre ord ser jeg ikke bort fra at vi tar en reprise av dagens økt 😀


Hæv a gudd dej!

I’m out :-*

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page