top of page

Lørdagsgodt

Jeg skal snart gi meg med dette “jegharsluttetådrikkebrus” – maset mitt altså, men det er bare det at jeg er så fryktelig stolt over at jeg har klart å slutte, at jeg kan liksom ikke la være helt enda (men nå er jeg snart ferdig jeg lover).

For at dere skal forstå eksakt hvor mye brus jeg drakk før så kan jeg fortelle at pappa hadde budsjettert med 700kr i brus denne lille uka jeg har vært hjemme! Det var selvfølgelig bare noe han sa på tull, men desverre ikke så langt fra sannheten heller. Det som derimot ikke var med i budsjettet til pappa var det enorme snop-inntak jeg har hatt disse dagene! Jeg har nemlig byttet ut brusen med sjokolade. Jeg kødder ikke, jeg tror jeg har hatt sjokolade nesten HVER dag siden påske! Det er enæringsfysiologen sin det tenker jeg.. Nå når jeg har vært i Norge har jeg i tillegg spist smågodt. Jeg ELSKER smågodt, og siden snopet som finns i Dubai suger har jeg benyttet anledningen til å trykke i trynet nå når jeg har vært hjemme. Men, nå må det bli slutt på dette tullet snart- jeg har jo tross alt en brudekjole jeg skal passe i om en drøy måned!


yummi, yummi in my tummy


Heldigvis fikk jeg svettet litt før jeg stupte i snopeskåla. Pappa ville ha en PT-time, så da ble det helt enkelt trening på jobben hans.


klar for trening med pappa på styrkerommet på Dalane Videregående Skole. Det begynner å bli skremmende lenge siden jeg gikk der…litt mer retro vekter enn vi har i Dubai 😉


Har nok hatt høyere kvalitet på treningen enn jeg hadde idag, men med tanke på at jeg skal sitte på rompa på et fly i omtrent hele morgen, er det iallefall godt å vite at jeg fikk rørt litt på meg idag.

Ha en forsatt fin lørdagskveld! Godnattklem 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page