top of page

Lørdagsgodt

..for beina! Eller, godt og godt- det var ikke akkurat en deilig følelse jeg hadde i beina imorges, men nå når jeg sitter her og trykker i meg 6 stk (!) stekte egg kjennes det ganske godt at dagens trening allerede er utført.


1 stk sliten Inger etter endt trening..


Jeg og Jens startet økten med 4 stk snatch i superset med eksplosive hopp, 2 horisontale og 2 vertikale. Jens hadde et ganske bra poeng, og det er at det ikke finnes eksplosive øvelser, man må utføre øvelsen eksplosivt. Det finnes jo f.eks mange måter å hoppe på, alt som kreves er å lette fra marken. Når man virkelig tar i, og hopper så høyt eller langt man kan, da kan man begynne å snakke om eksplosivitet. Og det er her jeg sliter med snatchen. Det går rett og slett for seint! Jeg har ingen snatch i snatchen min!! 😉 Nok å øve på med andre ord.

Anyways, neste punkt på økten var der både jeg og Jens hadde lyst til å grine. Vi gjorde 1 & 1/2 reps med frontsquat. 8 stk x 4… Det gikk jo som det gikk. I say no more..

Deretter ble det 3 x 8 med front utfall før vi avsluttet med 3 x 12 pistols. Bra økt, og nå skal det bli digg å slappe av på stranden i et par timer.

Livet folkens!! I LOVE it! Snaiks 🙂

2 views0 comments
bottom of page