top of page

Kvallik

Idag var siste dagen man kunne kvalifisere seg til Dubai Fitness Championship, så jeg tenkte det var på høy tid å forklare dere hva det hele går ut på.

De siste 3 ukene har altså vært en kvalifiseringsperiode der man har kunnet gjort så mange forsøk som ønskelig av økten under (jeg snikfilmte litt da Henrik gjorde sitt forsøk på torsdag). Etter de siste resultatene fra folk som har testet idag har blitt registrert går  topp 34 kvinner og topp 34 menn videre til 3 finaledager som er førstkommende torsdag, fredag og lørdag.

Både jeg og Ian lå an til å klare oss til finalen, men Ian ble skviset ut av leaderboarden for bare noen timer siden 😦 Nivået ble helt enkelt for høyt med mange flinke crossfittere som har fløyet inn fra USA, Danmark og England. Dessuten var kvalifiseringsøkten  sterkt cardiopreget, og det er jo ikke akkurat det Ian driver med om han først tar seg tid til å trene. Men Ian tar det fint han altså, tror kona er mer deppa enn han selv!

Men men, jeg krysser fingrene for at jeg forsatt er safe, og så har vi jo nå fått Henrik på laget slik at SHP blir bra representert til helgen uansett. Spennende jo!!

2 views0 comments

Comments


bottom of page