top of page

Kortstokksgalskap

Jeg har vært støl som en gardintrapp (hæ?) i to dager nå, og grunnen til det skal jeg nå fortelle dere.

I forigår fikk jeg nemlig besøk av Lee Ryan på SHP. Han ble kåret til UAE’s Best Personal Trainer av bladet SHAPE, og er derfor godt kjent i fitness miljøet her i Dubai. Jeg husker  ikke når jeg traff ham for første gang, men vi hadde litt kontakt over Facebook før jeg løp marthonet, da Lee er en ivrig løper. Han lovte å trene med meg en dag, og på onsdag gjorde han altså alvor ut av det.

Lee hadde med seg en kortstokk og denne fine tegningen da han kom:


photo

Som dere ser hadde vært symbol i kortstokken en egen øvelse. Så var det bare å starte klokken og trekke det første kortet. Vi skulle gjennom hele kortstokken så fort som mulig. Fikk vi f.eks hjerter-to måtte vi gjøre to pullups. Det var jo helt okei, men det var ikke like kult når vi trakk 4 kløverkort på rad- da ble det plutselig mange thrustere!

Knekt betydde 11, dronning var 12 og konge var 13 reps. Hver ess representerte 20 repetisjoner.  Jippi.

28 min og 35 sekund senere hadde vi totalt gjort 110 thrustere, 110 pullups, 110 burpees og 110 V-sit ups. Og derfor mine venner, har jeg hatt vanskeligheter for å få samlet håret i strikk de to siste døgnene.

Ikke nok med det. Etter vi var klare ville Lee at vi skulle ta heisen ned i første etasje og løpe opp alle trappene til 40’ende etasje. Så da gjorde vi det da. Men jeg klarte ikke løpe, så jeg gikk. Mannen er gal. I etasje nr 33 kapitulerte beina mine, og jeg fikk lov til å ta heisen ned igjen.

Jeg skal trene med Lee igjen neste uke også, og jeg vet søren ikke om jeg gruer eller gleder meg!

Nå har jeg iallefall hatt to dager treningsfri på rappen og er klar for å gi full guffe igjen imorgen 🙂 Drømmeland neste, I’m signing out!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page