top of page

Konserthelg

Jeg og mamma har vært på konsert i Egersund kirke i dag, OG i går! Og nå tror jeg jammen jeg kan si at julestemningen begynner å komme smygende.

I går hadde Pål Rake julekonsert for en stappfull kirke. Jeg kødder ikke, det var ca hundre meter kø utforbi da vi kom liksom. Kanskje ikke så rart når konsertbillettene ble utsolgt på under 5 timer! Hvilket heller ikke er så rart fordi den gutten (eller han er vel egentlig mann?) er så utrolig flink, og en person det helt enkelt er lett å like. Han fikk meg til å le mellom sangene, og rørte meg inn i hjerterota med sin nydelige stemme og fantastiske tolkning av låter jeg har hørt før, bare ikke på den måten. På ett tidspunkt var jeg på det stadiet at jeg hadde lyst til å legge meg ned å hulke. Sa noen lettrørt?!

Det er virkelig noe helt spesielt å gå på konsert. Man hører liksom litt bedre etter på tekstene, og så er det noe med den stemningen det gir å sitte i mørket med masse andre mennesker som hører på det samme.

I kveld var det Vidar Johnsen som spilte, og selv om det ikke var på nær så mange folk som fikk oppleve det, så skapte han en helt magisk stemning i kirken han også. Jeg ble fan av han da han spilte sammen med Peter Nordberg, og har sett ham spille to ganger før. Vi kan trygt si at han ille skuffet i dag heller. Tiden gikk så alt for fort, og plutselig var siste sang over. En del av meg ville rope “en gang til!”, mens en annen del av meg ville hjen for å se hvordan det gikk med pappa og Kaia 😉

Pål og Vidar (høres ut som at jeg prater om to kompiser jo!) fremførte flere av de samme låtene, og selv om tekst og melodi var ca lik ble det to helt ulike opplevelser siden de synger så ulikt. Det var ganske kult, og så ble det jo enda tydeligere når gårdagens konsert var så ferskt i minnet. Og tro meg, Vidar fikk meg til å grine han også. Da han sang “Himlen i min favn” var jeg på hulkestadiet igjen forråsirresånn!


Ekstra gøy var det jo at det bare var meg og mamma som gikk. Fine, snille mamma 🙂

God natt partypeople,

Snaiks!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page