top of page

Know when to shut up, Inger

Jeg har fått en ny veldig kul kunde. En lokal jente som ikke akkurat oppfører seg som de andre lokale jentene jeg har møtt. Uten å være for forhåndsdømmende hører det desverre til historien at det ikke er så vanlig at lokale jenter trener. Om de i det hele tatt trener går det i cardio og pilates. Denne jenta derimot trener nesten for mye! Vi kan ha kjørt en kjempetung styrkeøkt, og så drar hun på bootcamptrening etterpå! Hva skjer med det liksom?!

Uansett, jeg lot henne gjøre Ians versjon av Dirty Thirty idag, og da hun var klar sa jeg uten å tenke meg om at jeg kunne tenkt meg å teste igjen jeg også. Hun tente på tanken og ble gira så før jeg visste ordet av det var jeg igang med følgende:

30 box jump 30 pullups 30 deadlift @ 30kg 30 push press @ 20kg 30 jumping squat @ 20kg 30 toes to bar 30 burpees 30 double unders

..og drøye 11 minutter senere var jeg ferdig med dagens andre treningsøkt- tommel opp for det 🙂


20130411-114234 PM.jpg

Nå svir det i øynene og jeg må komme meg i seng.

God natt 🙂

0 views0 comments

コメント


bottom of page