top of page

Knebøy, utfall og hofteløft

A1) 5 x 20 knebøy @ 50kg B1) 5 x 20 alternerende utfall bakover @ 50kg C1) 5 x 20 hofteløft @ 70kg

Det ser kanskje lett ut på papir, men med kun ett drøyt minutt som hvile mellom hvert sett blir det ganske så slitsomt etterhvert. Så slitsomt at jeg ikke kan fatte at jeg i dag gjorde denne økten for fjerde føkkings gang. Og så måtte jeg filme da, for å motivere meg selv til å fullføre helt enkelt 😉

Er det forresten innafor at jeg viser dere økter som denne selv om jeg ikke akkurat finner opp hjulet på nytt? Det er jo ikke som at det er første gang dere ser meg gjøre en knebøy på film liksom! Anyways, i verste fall kan dere bare lukke øynene og høre på den dritkule nye sangen til Justin Timberlake- den blir en favoritt hos meg kjenner jeg.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page