top of page

Knebøy til frokost og frivendinger til kvelds

I sist uke hadde jeg hele 3 dager treningsfri og jeg kan ikke huske sist det skjedde. Jeg kan iallefall ikke huske sist jeg hadde to dager fri på rappen. I dag ble det derimot både trenings på formiddagen og ettermiddagen på denne frøkna.

..men det var ikke for å ta igjen “tapt” trening at jeg trente to ganger altså. Det gjorde jeg helt enkelt fordi jeg har ferie og fordi jeg kan 😉

Anyways, på formiddagen ble det en etterlengtet beinøkt. Fordi jeg ikke har pakket med meg løftesko var jeg litt pysete på knebøyen og våget ikke øke vektene fra sist økt, så jeg holdt meg til min “vanlige” 90-kilos knebøy. Deretter ble det utfall, hofteløft og ettbeins-lårcurl.

A1) 6 x 5 knebøy @ 90kg B1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @ 60kg C1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg C2) 2 x 10+10 ettbeins legcurl

Omtrent rett etter middag (les: frokost) fikk jeg melding av en av crossfitguttene om at det ble trenings om en halvtime. Og selv om jeg var redd for å få se gulrøtter og koteletter i revers (det var jo ikke akkurat en walk in the park på sist crossfittrening liksom), heiv jeg meg på. Sjekk så mye vi rakk på en time da:

4 x 1 high hang clean + 1 hang clean + 1 clean @ 70kg

EMOM 10 min: 5 stk cleans @ 50kg

5 runder av: 10 pullups 20 wall balls 30 DU’s 1 minutt pause 11.33 min

…Egersunderne er effektive på trening ass! Tenk om jeg bare hadde rukket så mye når jeg trener alene!


photo 2

photo 1

cfphoto

PS! Selv om jeg hadde 3 dager treningsfri ble det likevel totalt 7 økter sist uke, så dersom noen av dere trodde at jeg hadde blitt lat har jeg altså ikke det.

PPS! Dersom noen av dere tror at jeg er 100% seriøst nå så kan jeg avkrefte. Jeg måler ikke kvaliteten på treningen min i antall økter. Så vet dere det 😉

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page