top of page

Kan noen stoppe tiden?

Eller i alle fall sørge for at den ikke går så fort? For i dag er Kaia 5 måneder, og det er nesten ett halvt år, og ett halvt år er mye altså! Jeg kan nesten ikke fatte og begripe at den lille klumpen av godhet har vært med oss så lenge allerede.

Men i stedet for å mase om hvordan tiden flyr, for jeg tror vi alle er enige i at den gjør det, så tenkte jeg at jeg ville gi dere mitt beste tips. Til kommende og nybakte mødre vel og merke.

Jeg kan forstå at det å utlevere livet sitt på den måten jeg gjør gjennom blogg, Instagram og Snapchat ikke er greia for alle, så det er ikke det å starte blogg jeg vil tipse om. Men skriv dagbok, eller bare noter på mobilen liksom, om ting som skjer med den lille underveis. For det skjer så mye på kort tid og det er så lett å glemme!

Jeg har to sånne type “Boka om meg” til Kaia der man fyller i første gang hun smilte, rullet over, lo, satt selv osv, og dette er selvsagt gull å ha å se tilbake på. Men jeg synes jo også det er gøy å huske på “mindre viktige” ting som hva vi gjør på en helt vanlig dag. For greia er jo faktisk, at disse tingene er minst like viktige som alle “førstegangene”.

Jeg har spart på hver eneste snapstory jeg la ut siden Kaia ble født til hun var 3 måneder gammel. Det er ikke sikkert jeg sparer på de for all fremtid, men fy søren så kos det er å se tilbake på. Og når det er så koselig å se de første dagene med Kaia nå, etter “bare” 5 måneder, kan jeg jo tenke meg hvor gøy det blir når hun er ett år liksom.

Så poenget mitt er, ta bilder, film og skriv.  Det spiller ingen rolle om du ikke gjorde det fra dag én. Jeg kan nesten garantere deg at om du skriver ned hva som skjedde i dag, så er det gøy å lese om det om noen måneder eller ti. Du trenger ikke skrive referat fra hver eneste dag liksom, men litt sånn dagbok en gang i blant. Selv er det jo mye jeg har glemt fra f.eks fødselen allerede, så jeg er så glad for at jeg skrev det ned her. Så, skriv du også. Eller ikke. Jeg bare nevner det. Og om du velger å dele det med resten av verden eller ikke er valgfritt altså 😉

Jo, og så en ting til når vi er inne på tips fra en mamma til en annen. Cocoona Baby. Den puta er genial og en total must have. Just sayin.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page