top of page

Kan hodet eksplodere av hodeverk?

Det føles iallefall slik for meg i dag. I natt våknet jeg for å gå på do, og da kjente jeg at hodet var tungt, men jeg sovnet igjen likevel. Da klokken ringte 05.50 gledet jeg meg allerede til å kunne krype tilbake til sengen for jeg følte meg virkelig ikke vel.

Heldigvis kansellerte min andre kunde for dagen, og siden jeg trener henne hjemme hos seg hadde jeg hele 3 timer til neste kunde. Det bar strake veien hjem til sengs igjen, så jeg satte alarmen og sovnet med en gang. Jeg drømte til og med at jeg kansellerte min neste kunde, så da alarmen gikk av og jeg så at hun hadde sendt melding om at hun ikke kunne trene takket jeg høyere makter.

Jeg liker ikke å ta tabletter, men jeg måtte krype til korset og ta to Panadol. Jeg tror de har funket, men jeg kjenner meg forsatt helt slapp og blir i sengen inntil videre.


Nå har jeg fått i meg litt mat, og det ble noe så sunt som rester fra gårdagens lasagne :-O Oh well..

Håper dere har en bedre søndag enn meg! Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page