top of page

Kamuflasjeøkt

Dersom jeg hadde vært en flink blogger så hadde jeg skrevet ett innlegg til dere om hvordan man blir flink i å gjøre pullups. Men så flink har jeg strengt tatt aldri vært, og jeg er det i alle fall ikke nå om dagen.

Men, jeg kan likevel gi dere ett av mine beste tips når det gjelder pullups. Og det er å gjøre pullups, eller øve seg på å gjøre pullups, ofte. Ca hele tiden.

All trening er ferskvare, use it or loose it typ, men jeg føler det er ekstra sant når det gjelder pullups. Dersom du klarte din første pullups i dag er det ikke sikkert du klarer det igjen dersom du ikke forsøker på ny før neste onsdag liksom.

Når jeg klarte min første pullups gjorde jeg pullups overalt, mest for å brife altså, men alle monner drar jo. Noen fortalte meg en gang at de hadde kjøpt sånn pullupsstativ som man henger i døren, og hadde som regel at hver gang hun passerte døren gjorde hun en pullups eller to. Når jeg tenker meg om var det kanskje chins, for det er jo ofte det man klarer først, men kult var det uansett!

Anyways. Gjør altså pullups minst to, helst tre ganger i uken. Eventuelt oftere enn det også. Jeg liker jo å gjøre ett par sett når jeg først skal gjøre pullups, og derfor har jeg blitt så glad i sånn type økt som jeg gjorde i går. Jeg trener egentlig bein, men legger inn noen pullups mellom hvert sett. Da blir det noen pullups til slutt kan jeg love! I går ble det intet mindre enn 80 stk for pokker 😀

A1) 4 x 8 knebøy @ 80kg A2) 4 x 8 pullups B1) 3 x 10 + 10 bulgarske splitt @ 50kg B2) 3 x 8 pullups C1) 3 x 12 ryggløft i GHD m/ball C2) 3 x 8 pullups

Test gjerne opplegget med dine favorittøvelser for bein. Gjør maks reps av chins eller pullups mellom hvert sett. Klarer du ikke på egenhånd (ennå 😉 ) kan du bruke strikk eller gjøre negative chins. Er du derimot hardcore og klarer kjempemange pullups kan ett alternativ være å gjøre dem med ekstra belastning. Det gjorde jeg ofte før, men jeg er ikke helt der- ennå 😉

Nå skal jeg begynne så smått å pakke! Vi reiser nemlig til Norge på fredag og jeg gleder meg så at jeg tror jeg sprekker. 17 mai here we come! 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page