top of page

Kaia sin aller første flytur

Jeg er i skrivende stund dødstrøtt, men må bare fortelle om den fine flyturen vi hadde fra Dubai. At jeg var litt nervøs i forkant har jeg ikke vanskelig for å innrømme, men det skulle vise seg å være helt uten grunn. Turen gikk jo så bra! Vi flydde (eller heter det fløy?) via Kjøpenhavn med Emirates, og deretter til Stavanger med Sas. På flyet til Køben hadde vi hadde kjempegod plass og pluss minus 7 timer gikk som en lek. Vi var seriøst nesten helt alene i en del av det to-etasjers flyet, og crewet skjemmet oss helt ut! De var supersnille med oss og skrev til og med brev til Kaia med gode ønsker for fremtiden liksom! Fy søren så kult! Og så fikk vi jo super velkomst på Sola fra pappa og Ole- det krevde nemlig to biler for å få hjem all baggasjen 😉

I morgen er det barnedåp (!!!) så jeg må komme meg i seng!

God natt :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page