top of page

Juletrebabbel og Throwback Thursday

Folkens, jeg er på jakt etter juletre. Både storebror og kjæresten, mamma og pappa skal feire jul i Dubai så jeg har lyst til å prøve å lage litt julestemning i heimen. Men den der juletrejakten viser seg å være vanskeligere enn jeg trodde. Det hjelper jo heller ikke at jeg er litt over gjennomsnittet kresen på akkurat den fronten.

Det går faktisk an å få tak i ekte juletrær her, men de jeg har sett er gigantiske og litt for amerikaniserte for min smak. Hjemme har vi jo som tradisjon å hogge eget juletre, så jeg er ikke akkurat vant til Home Alone faktor over treet- og jeg liker det sånn.

Så har jeg sett litt på falske juletrær da, noe som egentlig gir meg litt vondt i ryggmargen. Men hallo, bor man i en ørken er det jo visse ting man bare må ta som de er. Og jeg har faktisk sett en del trær som til tross for at de er laget av plast ser veldig ekte ut. Ett av dem var så fint at jeg måtte ta på det for å sjekke om det var ekte eller ikke. Det viste seg å være falsk og jeg ble superhappy og var klar for å finne frem lommeboken. Det vil si helt til jeg fikk høre prislappen: 4400 dhs. Det er ikke mindre enn 7543 norske kroner det! Haha, jeg fikk jo bakoversveis og gjorde nok ekspeditrisen fornærmet når jeg spurte om hun var seriøs. Selvsagt var hun jo det, mam.

Enn så lenge får jeg nok bare prøve å komme i julestemning på annet vis. Så mens jeg trykket i meg rester fra gårdagens tacomiddag til frokost i dag søkte jeg meg litt bakover i bloggarkivet og mimret om fjorårets julefeiring. Da kom jeg over filmen nedenfor som altså får bli dagens Throwback Thursday innslag. Kanskje ikke superspennende for dere, men jeg bare synes den er så koselig 🙂

Kan for øvrig ikke fatte at pappa synes det er gøy å hogge ved- det der var slitsomme greier ass!

Nå blir det ett par timer til med jobb og så er det jammen helg igjen! Yeah! Bring it on 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page