top of page

Joggings og julegaveshopping

Jeg ble litt over middels stresset da jeg innså hvor dårlig vi hadde planlagt det med å kjøpe julegaver i år, så siden det ikke var så mange kunder på skjemaet idag tjuvstartet jeg litt på shoppingrunden. Og jeg tror faktisk jeg rakk over det meste! Jeg var nesten imponert over min egen effektivitet, og konkluderte med at det hele nesten kunne regnes som dagens andre treningsøkt. 16 gaver for time liksom 😉

Dagens første økt derimot ble en runde i perfekt temperatur rundt Dubai Marina. Det var en stund siden sist nå, men jeg tenkte jeg måtte utnytte været mens jeg kan. Jeg vet jo liksom ikke hva været hjemme i Norge tillater av utendørsjogging.


IMG_9645.JPG

IMG_9646.JPG

Nå har vi spist laks og brokkoli/ertemos til middag for ca 6 gang siden vi kom hjem fra New York (serr) og er klar for sengen. Én dag igjen på jobb bare!!! Mama, I’m coming home 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page