top of page

Jo, og så ble det en metcon på det ;-)

Etter at jeg hadde postet forrige innlegg og var klar for å gå hjem for dagen, gikk jeg inn i gymmet hvor guttene holdt på å trene. De skulle øve seg på en fitnesskonkurranse vi har planer om å bli med på, og dermed ble det til at jeg også kjørte igjennom økta som er i den kvalifiserende runden. Jeg hadde jo ikke engang dusjet eller skiftet t-skjorte siden dagens første trening, så hvorfor ikke liksom 😉

Konkurransen vi skal være med på er som følger:


For de av dere som ikke vet hvor mye 50.000 AED er, så kan jeg bare fortelle at det er MYE! Uansett om vi har sjangs til å komme på pallen eller ikke- vi må jo iallefall gi ett forsøk! Så det får bli litt mer metcon-basert trening fremover!

Første forsøk idag endte på 14.16 min for min del, og her er det myyyye å hente. For det første brukte jeg 7 kilos hantler istedet for 5 kilos, og jeg gav absolutt ikke alt på løpingen. Dessuten hadde jeg jo en solid beinøkt i beina i utgangspunktet 😉

Ser dere hvor kult det er å bo i Dubai eller?! 😀


Godsliten etter dagens andre treningsøkt


Snaiks!

4 views0 comments

Comments


bottom of page