top of page

Jentebesøk! :-) ..med litt starttrøbbel

Endelig! Inatt kom som sagt søte Elisabeth til oss, og første dag har bare fløyet av gårde. Været har ikke vist seg fra sin beste side idag (jeg bestiller strålende sol til imorgen) så solings ble byttet ut med litt sightseeing og diverse ærend.

Dagen sålangt har vært helt topp! Men jeg fikk demonstrert min eksemplariske retningssans når vi skulle ta T-banen idag, noe som endte med en liiitt lenger tur i feil retning… Jeg skylder på at jeg ikke hadde spist frokost!


sååå hæpi for å ta t-banen!..og så hæpi var jeg når jeg innså at vi hadde tatt t-banen 5 laaaange stasjoner i feil retning..det hjalp heldigvis med litt mat i magenElisabeth syntes også at maten i Dubai var god 😉


Nå er vi klare i treningstøy for en crossfit økt! Gleder meg til å vise frem duracell-kaninen min fra Norge til resten av gjengen 😉

Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page