top of page

Jeg vil, jeg vil men jeg får det ikke til!

Jeg har som nevnt tatt min PT-utdannelse ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Hele 3 uker av fjorårets sommerferie gikk til non-stop forelesninger fra 9 til 5, 7 dager i uken (vi hadde faktisk én fridag), og fy søren så gøy det var. Kjempeflinke forelesere, spennende fagstoff og HELT SUPRE kursdeltagere- jeg tror ikke det er langt fra sannheten om jeg sier at de 3 ukene er blant de beste i mitt liv 🙂


her er jeg superhæpi etter å ha bestått praktisk eksamen, men jeg var jo stort sett like hæpi hver dag på kurset egentlig 🙂


Uansett, greia er jo at man aldri blir fullt utlært, iallefall ikke som PT! Noen ganger (spesielt dersom jeg sammenligner meg med Ian- smart move Inger, han har jo tatt ca 100 000 millioner kurs) føler jeg at jeg ikke kan noen ting jo, og det er så mye mer jeg vil lære!

Derfor har jeg lenge hatt lyst til å ta noen av AFPT sine fagsamlinger. I april holdes både “Optimal Helse” og “Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon”. Begge emnene er jo noe jeg svært gjerne ville ha fordypt meg i! Problemet er jo at det ikke er bare bare å ta seg en flytur til Norge for en helg. Det er ikke akkurat gratis om man flyr fra Dubai

Er det noen andre PT’er eller over-middels-treningsinteresserte som har tenkt seg på noen av fagsamlingene? Isåfall, referat fra samlingen mottas med takk! (eventuelt en 5-6 tusen til flybilletten funker det også altså 😉 )

Avslutter med noen helt random bilder fra da jeg leste til teorieksamenen til PT kurset. Vi hadde nemlig besøk av en undulat en uke i sommer, og for meg som aldri har hatt en kjæledyr var det jo ekstra stas å ha en lesebuddy. At undulaten i tillegg var 10 ganger kulere enn jeg trodde det var mulig for en fugl å bli, hjalp jo på lesemotivasjonen det også 😉


kuleste undulaten ever!hallo- han drakk liksom pepsi max! Hva mer kan man be om liksom!?! 😉i tillegg delte vi samme syn på utholdenhetstrening 😀best friends 🙂


Later party people!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page