top of page

Jeg skulle ønske Ian var her

..ellers har bursdagen vært akkurat som jeg ønsket. Promille og sånne festligheter stod aldri på planen, lørdag til tross. En stor pose smågodt, film og tidlig i seng var heller kvelden jeg så for meg. Og så en bursdagsøkt selvsagt.

I ekte crossfitånd lot jeg datoen bestemme antall reps og runder. 24 repetisjoner av 6 ulike øvelser, og så 6 runder siden juni er den sjette måneden. Det er første gang jeg har ønsket å være født i januar forråsirresånn 😉 Skulle jo ha klinket til med en finisher på 19 burpees og 85 double unders eller noe sånn, men da jeg endelig etter mer enn 1 time (!) var ferdig, så var det så vidt jeg gadd å ta en post workout selfie!

Slik så herligheten ut:

6 runder av: 24 knebøy @ 35kg (litt vondt i OCDen at det ikke var 32kg da men..) 24 pullups 24 gående utfall @ 35kg 24 armhevinger 24 box jumps 24 KB swings @ 24kg

Nå er det natta for denne gamla!

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page