top of page

Jeg, på TV?

Like etter jeg og mamma var klare med våre morgenintervaller (intervaller som forøvrig gikk svært mye lettere når mamma satt på romaskinen ved siden av meg og sa at jeg ser ut som en gaselle når jeg løper), ringte det en dame som ville ha meg på freakin’ tv ikveld!! Ikveld!? Det er om ca 4 timer! Thanks for the heads up liksom!

Jeg skal snakke, i 5 min bare, om viktigheten av frokost. Hehe, jeg tror jeg skal unngå å nevne at jeg 98% av tiden spiser min frokost kl 2 på dagen 😉 …bare for å ha det klart altså; jeg er jo helt enig i at frokost er viktig, men jeg synes det er viktigere hva frokosten består av, enn hvilken tid på døgnet den inntas!

Shit, jeg er nervøs ass! Det skal jo selvfølgelig bli spennende, og det er jo uten tvil en bra markedsføringsmulighet mtp jobb, men ååååh! Jeg er mest redd for at jeg skal konstruere rare setninger på engelsk- noe jeg lett får til dersom jeg er nervøs. Hadde jeg kunnet snakket på norsk hadde det jo vært piece of cake.. Jaja, jeg får vel trøste meg med at en svært stor andel av folkene som kommer til å se på har en ganske krokete engelsk selv.


photo

For å toppe det hele våknet jeg jo selvfølgelig med munnsår idag. Bare velstand.

Wish me luck! :-S

PS! Dersom noen hadde fortalt meg for ett par år siden at jeg skulle være på TV i Dubai tror jeg at jeg hadde ledd meg ihel 😀

0 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות

לא היה ניתן לטעון את התגובות
נראה שהייתה בעיה טכנית. כדאי לנסות להתחבר מחדש או לרענן את הדף.
bottom of page