top of page

Jeg har jo ingenting å blogge om

..for alt jeg gjør om dagen er å ligge strekk ut på en solseng! Kaia er i ferd med å bli en strandløve med stor S, og jeg holder på å bli lat. Utenom i dag vel og merke, for da fikk jeg plutselig for meg å filme noen treningsøvelser til Instagram. Jeg hadde egentlig tenkt å kun kjøre én runde, for show and tell liksom, men så ble jeg ikke fornøyd med filmingen før på tredje runde


I perioder som dette er jeg glad for at jeg ikke lever av bloggen min, eller har sponsorer som puster meg i nakken. Men har jo samtidig lyst at dere som forsatt gidder å klikke dere inn her får noe å lese liksom. Så jeg håper skrivelysten kommer tilbake helt plutselig. I mellomtiden lever jeg altså på Instagram- bikinibilder i fine farger hver dag og greier 😉

Sorry for fraværet, men folk leser vel mindre blogger om sommeren uansett, eller?

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page