top of page

Jeg har en tilståelse

Jeg bestemte meg jo som jeg skrev i dette innlegget om å ikke gå på noen brudediett før bryllupet. Og det har jeg ikke gjort heller. …før på mandag. Da testet jeg nemlig ut en svært ekstrem FÅRESULTATERNÅFORFAEN- diett. Og jeg holdt ut i hele 2 dager!!! 2 DAGER!?


what to do?


Haha, det er jo tragisk. Her holder folk på med dietter i månedsvis, og jeg klarer ikke holde ut i 5 dager engang- med bryllup som motivasjon til og med! Hva skjedde med selvdisiplinen liksom?

Så idag, etter 6 slitsomme bakkeintervaller, hadde jeg en stor porsjon med risengrynsgrøt (fordi jeg elsker det!) og nå skal jeg kose meg med denne herligheten:


porsjon nr. 1


Jaja, shit happens! Det er jo ingen som ser om jeg har sixpack eller ikke den dagen uansett! ..eller kanskje Ian kan få lov til å se dersom han er snill, men til da har han jo forhåpentligvis sagt ja i kirken uansett 😉


denne jenta holder seg til PF!


Hæv a naijs dej 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page