top of page

Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet

..først over situasjonen, så over meg selv.


IMG_5574

Jeg har som dere sikkert har lagt merke til tidenes ettervekst, og har ikke vært hos frisøren siden før jul. Hårtuppene mine er så slitte at jeg våkner med floker i håret hver morgen, og håret ser fett ut typ 5 timer etter at jeg har vasket det. Jeg gleder meg alltid til å gå til frisøren, men fordi det nå var ekstra nødvendig gledet jeg meg enda mer. Så da de i morges ringte fra frisørsalongen og sa at den fine frisøren min Neda (serr, hun er som en blanding av Nicky Minaj og Eva Longoria, på best mulig tenkelige måte!) var syk, ble jeg så sur at jeg nesten, bare nesten, tok det ut over kunden min. Så jeg surmulte for det lenge inni meg, helt til jeg sjekket Instagram og noen hadde lagt ut ett bilde av ett sultende barn som får vann av moren sin med teksten “tell me again how hard your life is?”. Da følte jeg meg omtrent like kul som Bruce Ismay i det han innser at Titanic synker. ..vet forøvrig ikke hvor akkurat dét kom fra, men han var en egoistisk og lite kul tupe, og det var jeg også i dag.

Litt urovekkende er det jo at det skal ett bilde av en sultende unge i Afrika til for at jeg skal se the big picture liksom, men anyway, jeg har fått ny time på mandag og krisen er avblåst.

XOXO Dramaqueen

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page