top of page

It’s official

Nå kan jeg endelig fortelle dere den egentlige grunnen til at jeg var i Oslo i sommer. Benjamin Christensen og Martin Norum skal nemlig skrive en bok om styrketrenining for jenter, og de ville ha meg som modell.

Denne jenta var jo ikke vond å be, så uten å tenke så mye over saken sa jeg selvsagt ja.


photo

I dag ble det annonsert at boken er på vei, så nå sitter jeg her da, både målløs, stolt, kry og litt redd på samme tid.

Ikke nok med at jeg bretter ut hele livet mitt for de som måtte finne veien til ingerindubai.com, nå kommer altså trynet mitt til å være i en hel bok. En bok som kommer til å selges i vanlige bokbutikker, synlig for folk som ikke leser blogger (dersom det forsatt finnes slike mennesker..) What? Jeg?!

Nå i ettertid skal jeg ikke legge skjul på at jeg angrer litt på at jeg ikke tok forberedelsene til photoshooten litt mer seriøst. F.eks fått noen til å hjelpe meg med hår og sminke, og ikke minst tatt en uke eller 4 med litt mindre sjokolade slik at formen hadde vært bedre. Selv om jeg ikke er fan av dietter burde jeg jo faktisk vurdert det. Men men, gjort er gjort og jeg får vel heller være glad for at Martin og Benjamin valgte meg, og krysse fingre og tær for at bildene ser ok ut. Gutta har jo gitt uttrykk for at de er fornøyde, så jeg håper det ikke bare er noe de sier for å berolige undertegnede 😉

Selve photoshooten var iallefall en helt super opplevelse. Forberedelsene gjort på forhånd av Martin og Benjamin, samt en kjempeflink og snill fotograf gjorde at hele dagen gikk som en lek. Jeg hadde lett gjort det om igjen om jeg fikk!


1185505_693357180693994_1228487572_n

Nå er jeg bare superspent på resultatet. Boken skal være klar i januar 2014, men kan forhåndsbestilles før jul- I’ll keep you posted 🙂

Ha en fin dag så lenge, snaiks!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page