top of page

It’s fun when it’s done

Dagens treningsøkt satt virkelig langt inne dere. Etter X antall timer ved bassenget var det liksom ikke en slitsom styrkeøkt som stod høyest på ønskelisten. Det er utrolig hvor sliten man kan bli av å gjøre absolutt ingenting! Meeen etter en uke med mye løpetrening og lite styrke hadde jeg bestemt meg for at jeg måtte løfte noe tungt, så, etter en-to-tre espresso og ett par kleine selfies i speilet var jeg plutselig igang.

Jeg gjorde 3 runder av: 20 utfall bakover @ 55 kg 10 push press @ 45 kg 20 knebøy @ 65 kg 10 chins

Jeg kan jo ikke si annet enn at det var beinhardt, men det kjennes jo som regel bra når det er over. Og idag var intet unntak 🙂

Det ble til og med en kjapp Tabata-intervall på en av de nye (!!!) tredemøllene på gymmet hjemme i 38’ende da jeg kom hjem. da jeg lå ved poolen så jeg nemlig at leilighetsgymmet hadde fått en aldri så liten oppussing, så jeg måtte jo helt enkelt teste om de nye møllene holdt mål. Og de funka som smurt de, så nå kan jeg endelig innføre lettvinte morgenintervaller igjen. Yeah!


20131201-120329 AM.jpg

Nå er jeg over middels mett etter en deilig middagsbuffet i nydelige omgivelser og er enda mer over middels klar for sengen 😉

God natt party people, I’m signing out

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page