top of page

It’s a wrap

AFPT Convention er over for denne gang, og for en helg det har vært! Det har gått litt i ett hele helgen, og det til tross for at jeg ikke har fått med meg så mye som en eneste forelesning!

Foruten den jeg hadde med Camilla i dag da 😉

Vi snakket som nevnt av sosiale medier, og kunne fortelle om to litt ulike tilnærminger (i mangel på bedre ord) til det hele. Jeg er jo langt fra en så profesjonell blogger som Camilla er, men jeg tror likevel det var greit for folk å se at man ikke må “quit your dayjob” for å kunne leke seg litt på sosiale medier. Det var uansett gøy å stå på scenen, og jeg kan ikke snakke for deltakerne, men jeg lærte i alle fall mye bra av Camilla 😀


Etter at foredraget holdt jeg og Ian en treningstime med minibands. Jeg ble hakket mer svett enn jeg hadde tenkt, og det var faktisk en ganske ok økt som jeg kan se for meg at jeg tester igjen. Om ikke annet for å få filmet den til dere 🙂


I morgen gleder jeg meg til å nyte en siste hotellfrokost før vi flyr hjem til Dubai! Vi har jo bokstavelig talt ikke vært der på evigheter, så det kjennes nesten litt uvirkelig at vi reiser i morgen. Men gjett om det skal bli godt å få pakket ut kofferten da! På torsdag var vaskehjelpen innom og shinet opp leiligheten, altså snakk om luksus! Så da skal jeg jammen ikke syte over å måtte vaske litt (les: 3 bæreposer) med klær.

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page