top of page

It’s a start at least

I dag våget jeg endelig å legge på mer vekt på knebøyen min. Det var helt enkelt på tide at jeg kom meg over “5×5 @90kg”-platået jeg hadde havnet på, så jeg la på til 95 kg, krysset fingrene og satset på det beste. Jeg måtte senke repetisjonsantallet, og kjente vel at bøyen ikke ble like dyp som vanlig (velger å tro at jeg har litt å gå på på den fronten), men det gikk jo på ett vis. I ettertid ser jeg jo at det kanskje hadde vært lurt å ta knebøyene i uthvilt tilstand når jeg for en gangs skyld skulle legge på mer vekt, istedet for å ha gjort x antall tunge frivendinger først, men men. Sånn går det når man ikke følger en gjennomtenkt treningsplan tenker jeg, og så kan jeg jo trøste meg med at det kanskje kjennes bedre ut neste gang dersom jeg prioriterer knebøyen først i økten.

A1) Clean & jerk @ 65kg: 2- 2- 2- 2- 2- 2 B1) Knebøy @ 95kg: 3- 2- 3- 3- 3- 3 B2) Militærpress @ 40kg: 2- 2- 2- 2- 2- 2 C1) Bulgarsk splittbøy @ 60kg: 8+8- 8+8- 8+8 C2) Sittende KB arnold press @ 2x12kg: 10- 10- 10


photo

…og ja, så har jeg fått nye sko igjen da. Fy søren altså, disse arabiske jentene mine skjemmer meg ut altså!

I Dubai har klokken så vidt passert halv 10, men jeg ble plutselig stuptrøtt og tenker jeg hopper i loppekassen. Gudd nait 🙂

2 views0 comments

Comentarios


bottom of page