Is this real life?

Jeg begynner iallefall å lure. Bare sånn at dere vet sånn omtrent hvordan ståa er; min standard på håndvesker av er vanligvis av type “kjøpt på H&M” eller “stjålet/arvet fra mamma”, så det at jeg nå kan sprade rundt med en freakin Chanel-veske på armen er jo faktisk over middels drøyt.
Så ja, i dag har vært en bra dag. Men det er mer på grunn av at jeg endelig fikk solt meg litt pluss hadde en lang middagshvil på sofaen i Ian sin armkrok, enn på grunn av Chanel-vesken altså. Sistnevnte er fortsatt litt for surrealistisk for denne frøkna.

PS! Nei, vesken er ikke fra Karama PPS! Nei, jeg har ikke kjøpt den selv PPPS! Neida, jeg er ikke sponset 😉

#chanel

1 view0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png