top of page

Intervals had me like

I natt kommer mamma og pappa!!! Og ikke nok med det, tanten min og søskenbarnet mitt, som typ er som en lillesøster for meg, er også med! Om jeg gleder meg?! Jeg gleder meg så til å vise frem Kaia til dem, for de har ikke sett henne ennå. I virkeligheten liksom.

Så mesteparten av dagen i dag har gått med til å forberede besøket. Fiksing av seng, vask og støvsuging. Jeg gjorde til og med ett tappert forsøk på å stryke sengeklærne som skulle på mamma sin seng, for hun liker sånt, men jeg fikk bekreftet nok en gang at jeg ikke kan stryke to save my life. Så vi får si at det er tanken som teller og alt det der.

Det ble derfor en innedag på meg og Kaia, og når jeg i morgentimene hadde spist opp all sjokoladen som var i hus begynte jeg på dadlene i stedet. Dadler i kombinasjon med kaffe gir energi skal jeg love, så da Ian kom fra jobb stakk jeg opp i 38ende for intervaller.

Damn så digg det var! Etter at jeg fant ut at vognen vår funker til løping har det jo bare blitt joggings på meg, og jeg hadde nesten glemt hvor digg det er med intervaller. Jeg elsker hvordan det føles ut som at man omtrent skal kapitulere, og så får man litt pause og kjenner plutselig at man kan take on the world igjen. Og så holder man på sånn, til man faktisk må kapitulere. Eller til man føler man har vært lenge nok vekke fra den store og lille elsken sin 😉


Jeg løp 12 intervaller med 1 minutt jobb og 1 minutt hvile, for de som måtte lure. Tempo 15-15,5 km/t og 2% stigning. Herlig! Gleder meg allerede til neste økt- true story!

Snaiks 🙂

3 views0 comments
bottom of page