top of page

International day

I dag var det internasjonal dag i barnehagen, og de av dere som husker fjorårets fadese vet at vi hadde stort forbedringspotesiale på den fronten. Jeg har absolutt ikke tenkt å bli en sånn mamma som konkurrerer om å holde de flotteste selskapene og kuleste playdatesene- jeg har for lenge siden innsett at jeg ikke kan keep up with the jumeirah Jane’s her, men jeg hadde bestemt meg for at i år skulle jeg være litt mer forberedt i alle fall denne dagen.

Noen vafler og en plakat med litt bilder av sånt som er typisk norsk var strengt tatt ingenting sammenlignet med de fleste nasjonalitetene som var representert, men både jeg og Ian stilte i fullt viking-kostyme, og dermed synes jeg vi leverte ganske bra likevel.

Jeg hadde det i alle fall kjempegøy, men det aller beste var å observere hvor mye tryggere Kaia har blitt i barnehagen siden i fjor. Hun verken gråt eller løp til oss når hun så oss, og jeg er så inderlig stolt av henne!

Jeg har flere mail å besvare (#pullupsmedingerindubai #reklame), så jeg slenger opp noen bilder fra dagen og avrunder der.

Ingen tvil om hvem som hadde det mest gøy i dag i alle fall 😉

XOXO,

Shield-maiden in Dubai

..eller noe sånt

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page