top of page

Inger in Vietnam

1 month later! Eller noe sånt 😉 Men har endelig fått tid til å slenge opp noen bilder fra Vietnam.

Dersom dere spør Ian vil han nok kunne fortelle om en litt negativ Inger in Vietnam. Og det stemmer. Vi var i Vietnam i 10 dager over romjul og nyttår, og de siste dagene var jeg nok ikke verdens letteste jente å omgås med- iallefall ikke om man sammenligner med mitt vanlige jeg 😉 Selv om jeg gjerne skulle skyldt det på den uvanlige maten (jeg sleit virkelig med maten ass), varmen som gjorde meg hoven og klam eller mangel på søvn og avslapping pga fullbooket skjema nesten hver dag, så tror jeg nok den egentlige grunnen var dårlig samvittighet for å ha reist fra Dubai mens mamma og pappa forsatt var her. Vi visste jo før mamma og pappa bestillte billett at jeg og Ian skulle dra til Vietnam, men det ble vanskeligere enn jeg hadde trodd å reise fra dem, og det satte jo selvsagt sin demper på ferien. Nå vet jeg iallefall at dét aldri skal skje igjen!

Men altså, når jeg nå ser tilbake på bildene så ser jeg jo hvor mye kult vi har fått opplevd, og vi var virkelig heldige som fikk reise med “lokale” slik at vi fikk se Vietnam fra innsiden. Akkurat dét har jeg jo ikke tatt bilde av- bildene viser mat og selfies som vanlig 😉 Men her er iallefall ett svært forsinket bildedryss fra Vietnam:


photo 2

første av maaaaaange kokosnøtterphoto 1 copy

og første av (relativt) mange hotelltreningerphoto 4 copy 3

på plass i Nha Trangphoto 5

første møte med Vietnamesisk mat var helt ok faktisk! Positivt overrasket!photo 1-2

vel, ikke alt fristet like mye da..photo 2-2

Vietnamesisk mat går tydeligvis straight to the biceps 😉photo 5-2

skeptisk?photo 2 copy 6

damen i rosa var ikke like fornøyd med at jeg tok bilde. Det sa hun til venninnen som satt ved siden av. Lite visste hun at vi hadde Vietnamesisk-talende folk i gruppa 😉photo 1 copy 6

tørket fisk eller reke anyone?photo 5 copy 5

ikke fullt så ekte Vietnamesisk mat (les: taco), men fortært på ekte Vietnamesisk vis: knøttsmå plaststoler og plastbordphoto 4 copy 5

Yes! I can work with this!photo 4 copy 2

Fikk endelig sydd meg en (to, tre faktisk) kjole 😀photo 3 copy

superflinke jenter 🙂photo 5-3

trøtt i trynet og klar for utendørs morgentreningphoto 4-3

Ian begynner å bli gammel (han blir for pokker 30 i februar!) så han må tøye før trening. Det betyr mer tid til selfies for meg 😀photo 3-1

hotellfrokostene saved my life- normal mat og bacon!photo 1

så var det duket for bryllup, hovedårsaken til Vietnamturen. Feiringen startet klokken 8 (!) og varte hele dagen!photo 1-3

heis-selfie i finstasenIMG_0041

♥ my elsk ♥photo 3-3

dagen derpå: trøtt Ian på sightseeing i Nha Trangphoto 2-3

tror IngerinDubai også var trøtt på sightseeing, for alt det ble tatt bilde av var dette huset med fargerike lamper 😉IMG_0584

så gikk turen til Saigon aka Ho Chi Minh City der vi var resten av oppholdetIMG_0465

der hadde de også kokosvann 😉photo 3 copy 3

nyttårspumpphoto 1 copy 3

ikke alle var like gira som meg på intervaller etter jumping bulgarian split squats 😀IMG_0273

nyttårskjolen på!IMG_0583

..og kaffe dagen derpå..IMG_0579

“sightseeing” i SaigonIMG_0578

superkoselig butikk, men jeg var for klam og svett til å kjøpe noe!IMG_0576

Hi Nice Life 😀


Borte bra men hjemme best som de sier 😉

Men om ikke lenge skal vi på reis igjen faktisk! Denne gangen går turen til Stockholm (♥) og vi blir der kun over helgen, men ååååååååh som jeg gleder meg!

Nå stikker jeg ut på løpings- jeg skulle jo ha vært ute for lengst! Ha en fin lørdag 🙂

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page