top of page

Inger in Portugal

Jeg tror faktisk jeg kan skryte på meg at jeg har vært ganske flink til å trene i Portugal. Dersom vi regner med den lille beach-økten vi gjorde før lunch i går så har jeg faktisk trent hver dag siden vi kom. Det har ikke vært lange økter med mye vekter, men jeg har blitt godt sliten likevel.

Det jeg derimot ikke har vært like flink på er å holde dere oppdatert med hva jeg har gjort. Ikke at det er krise altså, jeg poster jo tross alt øktene mine på Instagram, men jeg lagte filmen nedenfor samme dag som jeg kjørte økten, og det irriterer meg at jeg ikke har fått postet den før nå. Så, for at ikke all my hard work skal go to waste, så poster jeg den bare- flashback Friday typ. Håper det er greit 😉

Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page