top of page

Inger & Ian in Sørum

Jeg har lenge hatt lyst til å fortelle dere om lørdagen jeg og Ian hadde i Sørum, og nå er det på høy tid at det blir gjort! Dagene fra vi reiste fra Dubai til Norge og så til Portugal var jo litt hektiske kan man si, men vi rakk som nevnt ei litta stopp hos Mari Aurora på veien fra Dubai til Egersund.

Å komme til Sørum er alltid en fryd, men i år hadde Mari Aurora virkelig overgått seg selv. Ikke bare fikset hun hotell for 3 slitne skrotter som kom med fly fra Dubai, hun kjørte meg også til en dagligvarebutikk slik at jeg fikk handlet norsk mat og snop for kvelden på hotellrommet. Og som om det ikke var nok hadde hun satt inn en dukkeseng (!) med dukke på hotellrommet slik at Kaia hadde noe å leke med, pluss jeg fikk den nydeligste genseren i bursdagsgave av henne. I mean come on! For ikke å snakke om selve treningstimen og foredraget da, også der kom vi til dekket bord. Påmeldinger og oppsett av treningsutstyr tok hun seg av, vi gjorde kun den morsomme delen av jobben.

Vi satte opp to puljer med foredrag og trenings for å kunne ta i mot flere folk, og siden vi hadde Kaia med oss løste vi det sånn at Ian holdt foredrag og jeg stod for treningen. Det er jo tross alt Ian som er den smarteste av oss, og jeg er ikke redd for å slite ut folk. Vi lagte økta sammen, og Ian bare “det blir mye bein”, og jeg bare “ja, det er poenget” 😉

Ian sitt foredrag handlet helt enkelt om hvordan man får mer resultater med treningen basert på tre ulike målsetninger; fettforbrenning, bygge muskler og å øke maksimal styrke. Han snakket om vanlige feil og gav viktige tips for hver av målsetningene.

IMG_2891

Treningen var dritgøy! Ikke nødvendigvis for at øvelsesutvalg eller opplegg var så revolusjonerende, men fordi deltakerne var helt rå. Det er så gøy å se folk bare gi gjernet, og jeg blir jo nærmest rørt når folk i tillegg pepper og pusher hverandre.

Sjekk den fine gjengen i første gruppa da! Mari Aurora sin svigermor var med for andre gang, og vi hadde til og med to menn med som deltakere. Gøy!

IMG_3211

Etter treningen ble det tid for litt bilder og mingel og sånt, og så fikk alle deltakerne matbokser og proteinis for å kunne starte restitusjonen asap 😉

Andre gruppe var minst like spreke og dyktige, og også her var det kjente fjes å se. Det er stor stas at så mange fine folk vil bruke en hel formiddag med oss, og ekstra kult er det når de velger å gjøre det flere år på rad. Vi er heldige ass!

IMG_3492

Om du synes dette så kult ut så kan jeg med glede informere om at vi gjentar suksessen 1. september! Klokken 10.00 kjører vi i gang foredrag som sist, samt en treningsøkt, og klokken 12.30 skal jeg holde en litt annerledes time (mindre bootcamp, mer styrke) for de som er litt mer erfarne på styrketreningsfronten. Mari Aurora skal fikse flere knebøystativ som skal lines opp på gårdsplassen, og det kommer til å bli så rått! Jeg gleder meg 😀

Sjekk her og her for påmelding og sånt om det frister (REKLAME).

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page