top of page

Ingen vei tilbake

Hjelp! Jeg har akkurat meldt meg opp til å løpe 10km løpet som arrangeres sammen med Dubai Marathon, og jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg!

logo

Dere som har lest denne bloggen lenge husker kanskje at jeg løp samme løp ifjor også. Da “tvang” Ian meg til å løpe med en av hans kunder, og det var jo egentlig ganske gøy, så da en av Ians gamle klassekamerater sa han kom til Dubai for å løpe, måtte jeg jo også bare melde meg på!

Det er bare det at ifjor var første gang jeg løp 10km på tid ever og hadde derfor ingen prestasjonsangst- uansett hvilken tid jeg fikk ville det bli en personlig rekord 😉 Men i år kommer jeg jo til å ha lyst til å slå fjorårets tid.. Så, det er vel bare å forsette med løpingen som det faktisk ble en del av i desember, for å se om jeg klarer å forbedre tiden!

fornøyd Inger fra Dubai Marathon 10K run i 2012

fornøyd Inger fra Dubai Marathon 10K run i 2012


Fredag 25. januar kl 07.15 braker det løs! Lets do this!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page