top of page

Ingefær podcast made me do it

Fra å sverge til 30/30 intervaller ved omtrent hver eneste mølle-økt, er det nå 4×4 minuttere det går i. Som blogget tidligere har jeg ingen aning om hvorfor og hvordan, men jeg tenker å bare go with the flow. Det gjør jeg jo når det gjelder trening generelt, og har for lengst funnet ut at trening er mye gøyere når jeg gjør det jeg har lyst til, fremfor det jeg “burde”.

I dag var det en lengre joggetur som fristet, og siden det passet best å trene mens Kaia sov ble det langkjøring på mølle. Kanskje ikke det mest spennende i utgangspunktet, men med riktig underholdning på ørene blir det så mye bedre.

Jeg har ikke funnet en ny lydbok siden jeg ble ferdig med forrige (tips om bra krim mottas med takk!), men etter ett kjapt søk på Ingefær Podkast fant jeg Sara’s geniale “best of” episoder, og fikk høre om både farger, hjernen og selvfølelse mens jeg løp. Jeg ble superinspirert og har lyst til å male veggene i leiligheten vår liksom, og så har jeg noen triks, eller forklaringer, jeg kan gi meg selv de dagene dørstokkmila er lang. Grein litt gjorde jeg også, men det var heldigvis når jeg var i mål med løpingen. Grining og løping funker nemlig ikke så bra sammen serru.

Det var 10km som var planen, men i det mølla bikket 8km var det liv i vogna og Kaia holdt på å våkne. Hun sovnet igjen, men jeg kjente meg ferdigløpt og sulten på lunch, så de siste kilometerne fikk bare være.

Og med det sagt skal jeg spise. Før lille-sjefen våkner 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page