top of page

Improvisering

Jeg har sagt det før; sånn der “en dag uten trening er en dag uten mening” gjelder ikke i min verden. Men, når det er sagt, så blir en fin dag fort bedre dersom jeg får trent litt i tillegg 😉

Det har derimot vist seg å ikke være like lett å få trene med Kaia de siste dagene, og jeg tar meg selv i å lengte tilbake til Norge der jeg hadde barnevakt hver dag og kunne trene uten å tenke på at noen våknet eller trengte underholdning. Jeg trente bedre i sommer enn jeg har gjort på over 9 måneder liksom! Det pleier jo ikke akkurat være tilfelle på ferie.

Men altså, jeg vet at jeg egentlig er kjempeheldig som har gym både i samme bygg som vi bor, og rett over gata der jeg kan ha med Kaia, det er bare ikke alltid like enkelt å få kabalen til å gå opp likevel.

I går mens hun sov gikk jeg opp i 38ende for å løpe intervaller. Dagens andre hvil er ofte litt kort så jeg tenkte at en kjapp løpeøkt var smartere enn å trene styrke. Jeg satte vogna langt fra tredemøllen, og fulgte nøye med på om lydene jeg lagte så ut til å forstyrre henne. Jeg fikk løpt én 2-minutters intervall før hun våknet. Da ble det over til SHP der Ian heldigvis ikke var (for) opptatt, og jeg fikk til en bra økt likevel.

I dag var gymmet tomt midt på dagen, og jeg prøvde meg på nytt med en sovende Kaia i vognen. Etter første sett knebøy (og det med minimalt med oppvarming, for sånt tar jeg meg knapt tid til lengre), var det to små øyne som kikket stort på meg fra vogna. Jeg fikk gjort en del mens Kaia krøp rundt og utforsket i gymmet, men etter en stund var tålmodigheten hennes brukt opp og kompromisset ble å gjøre knebøy med henne som belastning. 3 x 50 stk var tyngre enn jeg hadde tenkt ass, men jeg ble sliten og hun glad, så da var det vel en win-win 😉


On a completely different topic så har jeg og Ian kun én episode igjen av Stranger Things. Damn ass.

Nå er det natta! Laters 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page