top of page

Ikke som planlagt, men bra likevel

Sove lenge, morgenintervaller og en lang dag på stranden var planen.

Men, jeg ble vekket mye tidligere enn jeg ville av en forvirret Ian som ikke fant nøklene sine, men fikk til gjengjeld en avslappende morgen med kaffe og en episode Orange is the new Black på sengekanten.

De planlagte morgenintervallene ble utsatt alt for lenge, men jeg fikk istedet gjort storrengjøring av balkong, hagemøbler og grill slik at alt er klappet og klart til mamma og pappa kommer.

En lang dag på stranden ble det dermed heller ikke, men den lille stunden jeg var der hadde jeg ypperlig selskap og fikk til og med leveranse av Starbucks på stranden- Martha, jeg skylder mannen din en kaffe!

Da jeg kom hjem fikset jeg lasagne, og mens den stod i ovnen tok jeg heisen opp i 38’ende for å løpe intervaller. Der var 3 av 4 tredemøller i ustand, og den fjerde var opptatt av en dame som jogget (mens hun holdt i håndtakene!)

Det ble dermed 10 stk 45/15 sek intervaller på romaskinen istedet. Det var akkurat passe slitsomt til å bygge opp en bra apetitt til lasagnemiddag etterfulgt av sjokolade og bringebær 🙂

Så, ikke helt som planlagt, men en veldig, veldig bra dag likevel.


20131004-104614 PM.jpg

Og toppen på kransekaka? Mamma og pappa er i flyet på vei til ørkenen as we speak.

“Insert hashtag heldig here” 🙂 Håper dere har hatt en fin dag, jeg stikker til flyplassen!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page