top of page

Ikke helt som planlagt

99% av tiden er det helt topp å jobbe på ett gym. Før var det ofte dørstokkmila som stod mellom meg og en bra treningsøkt, men den er jo så og si ikke tilstedeværende nå for tiden. Får jeg for meg at jeg har lyst til å trene kan jeg iallefall ikke klage på at det er for langt å dra til gymmet 😉

Meeeen, det har jo iblant sine negative sider også. For man blir jo veldig ofte distrahert av andre på jobb, uventede arbeidsoppgaver, og kunder som kommer og går. Som idag for eksempel, hadde jeg tenkt til å gjøre mye mer enn det jeg fikk tid til fordi jeg plutselig trengtes til annet. …det er godt å ha en unnskyldning for å ikke fullføre økten, er det ikke?? 😉

Greia er at jeg er superheldig som har gymmet så lett tilgjengelig, og idag ble jeg plutselig bare lat. Ferdig med den saken!

Jeg gjorde iallefall ett par tunge sett med front squats:


photo

Front squat: 5/60kg- 5/65kg- 5/70kg- 5/75kg- 5/73kg- 5/73kg- 5/73kg


Alt er bedre enn ingenting …sa kjerringa og gikk hjem 😉

0 views0 comments

Comentários


bottom of page