top of page

Ikke glemt, bare på vent

Dere husker kanskje dette innlegget der jeg skrøt på meg at jeg skulle komme med en superinformativ samling av mine favorittøvelser i følgende kategorier:

1. Inger’s favorittøvelser: core 2. Inger’s favorittøvelser: lower body 3. Inger’s favorittøvelser: vertikale press og drag 4. Inger’s favorittøvelser: horisontale press og drag 5. Inger’s favorittøvelser: crossfit

Veeeeeeel, da har dere kanskje også fått med dere at det ikke akkurat har blitt gjennomført som planlagt. Jeg startet frisk med  film av favorittøvelsene mine for både core og bein, men så sa det liksom stopp.

Og det jeg vil frem til er vel egentlig bare at jeg ikke har glemt de andre filmene altså. Jeg må bare finne tid til å filme dem. Until then får dere nøye dere med en liten reprise av de andre filmene 😉0 views0 comments

Recent Posts

See All

God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage. De

Mommies make it work!

Tusen takk for responsen på forrige videoblogg, eller vlog som de kule kidsa sier 😉 Jeg kjører bare på med en til jeg. Sorry for the sweat. PS! Gulerotkaken ble kjempegod, hvis det er lov å si, og vi

Comments


bottom of page