top of page

Ikke for å skryte

Eller jo, litt for å skryte. For i dag snudde Kaia seg rundt for første gang, OG jeg fikk hilsen på Snapchat fra vakre Tone Damli Aaberge- alt dette før klokka hadde blitt lunch! Da vet du at det kommer til å bli en bra dag ass. Og så fikk a mor trent litt styrke igjen også, så da klages det ikke på noe.

Men altså, Kaia snudde seg rundt i dag. Fra ryggliggende til mage sånn helt ut av det blå. Jeg har nemlig ikke sett at hun har prøvd eller vært nære på å gjøre det tidligere. Jeg ble jo så gira av hele greia at hun ble redd og begynte å grine stakkar, men jeg var bare så stolt! Og så hadde jeg mobilen rett ved så jeg fikk til og med filmet nesten hele seansen for å vise Ian og co.

Flinke, fine Kaia min! Etterpå skypet jeg mamma og da snudde hun seg jammen igjen, og så en gang til nå i kveld så Ian fikk se live. Åh, lykke!


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page