top of page

If you can’t say something nice..

..don’t say nothin’ at all som Thumper (aka Trampe fra Bambi) selv sier. Sitter her og nærmest måper for meg selv etter å ha lest gjennom kommentarene som Ida Wulff fikk på dette innlegget. Om man er enig eller ei i det hun skriver så er det for meg, som blogger og som medmenneske, helt sjokkerende hvor slemme folk kan være på nett. Jeg tror jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har fått negative kommentarer på bloggen min, og for det kjære lesere vil jeg takke dere!

Egentlig har jeg absolutt ingen mening om innlegget bortsett fra at jeg liker måten Ida Wulff skriver på sånn generelt. Hovedgrunnen til at jeg fant det viktig å nevne det hele er at det er en ypperlig anledning for meg å nevne at jeg ikke har ligget meg til noen av mine designervesker; hverken veska fra Chanel, Celine, Prada, Valentino eller de to fra Dior. Heller ikke den helt føkkings ekte Birkin-bagen fra Hermès.

Kjenner forøvrig at jeg ble litt småuggen av å innse hvor mange slike fancy vesker jeg faktisk har, og skulle nesten ønske jeg kunne donere dem til noen som bryr seg litt mer om slikt enn det jeg gjør.

Anyways, nå som jeg har fått skrytt av alle veskene mine slenger jeg opp en videosnutt av den superenkle økten jeg gjorde på Vestlia. Det er ikke ofte (les: ekstremt sjelden) at jeg trener med maskiner, så de få gangene det skjer kan det jo like gjerne dokumenteres.

Så, denne økten passer for deg som har tilgang til legcurl og legpress samt en kettlebell, og som har ca 40 minutter å avse 😉

Dette tror jeg forresten var første gang ever at jeg gjorde legpress i en økt, dersom noen lurte liksom 😉

Ha en fin dag, og vær snille med hverandre!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page