top of page

If I had a penny for everytime..

Jeg var var rik før, og anser meg faktisk som verdens rikeste etter at Kaia kom. Men dersom jeg hadde hatt en tier for hver gang noen har spurt hvor Ian er fra, om han er norsk, eller om han forstår norsk, så hadde jeg vært rik hva gjelder penger også 😉

Så bare så dere vet det, Ian er norsk altså! Og han forstår norsk! ..selv om jeg måtte forklare ham hva en budeie var 😀

Faren til Ian er engelsk, og derfor har han et noe unorsk navn. Ian har snakket både norsk og engelsk størstedelen av sitt liv, så det hører til historien at han er over gjennomsnittlig flink i engelsk også. Men vi prater norsk med hverandre altså- og innimellom litt “indiskengelsk” 😉

Jeg kan også legge til at han er irriterende flink i alt som har med sport å gjøre (utenom svømming, der er jeg bedre- ooooog han kommer til å si at jeg tar feil i akkurat det), han har jobbet som modell, vet hvordan man reparerer en symaskin og er verdens beste pappa for Kaia.

Så nå vet dere dét 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page