top of page

Ice Warrior Challenge

Jeg hadde virkelig INGEN ANING om hva jeg hadde begitt meg ut på idag. Ice Warrior Challengen var virkelig en challenge- nesten mer mentalt enn fysisk faktisk. Jeg mener, det var jo slitsomt og blodsmaken i munnen er der ennå om jeg kjenner etter, for ikke å snakke om røykhosten som har vært med meg i hele dag, men det var jo skummelt jo!

Da startsignalet gikk var det bare å løpe inn i selve Ski Dubai uten noe form for briefing om hva som var i vente. Det første som slo meg var selvsagt hvor kaldt det var- det er jo nesten 10 måneder siden jeg kjente en slik kulde på kroppen! Første greie, monkeybarsene, gikk ok, men deretter ble jeg litt forvirret om hvor jeg skulle løpe videre. Etterhvert forstod jeg at det iallefall hjalp å se etter blåkledde folk, og etter det gikk det noelunde greit. Det var under nett, gjennom tau, klatring over vegget og murer av snø, balansering, snøspading, dekkflipping og vi måtte til og med gjennom ett freakings isbad!

Kult som søren, og ett kjempebra opplegg, men det var også ganske skummelt altså! Èn ting er at det er slitsomt å løpe opp en skibakke, men nedover er jo farlig!

Jeg tror rett og slett at jeg har vokst opp til å bli en pingle 😉

Meeeeeeeeen, det var visst verdt å utsette seg for “faren”, for jeg vant! Og jeg vant en flytur til Paris!!! Men ikke nok med det, Hallvard, Martha’s mann var best av herrene og gikk derifra med flytur og 6-dagers opphold på ett superfint skiresort med all-included  i Geneve- NICE!

Ian holdt seg god og varm på innsiden han, og fikk tatt litt bilder, så her kan dere se litt av galskapen jeg var gjennom:


IMG_3321

IMG_3322

IMG_3323

IMG_3324

IMG_3325

IMG_3331

IMG_3333

IMG_3334

IMG_3336

IMG_3338

IMG_3342

IMG_3343

IMG_3345

IMG_3346

IMG_3349

IMG_3350

IMG_3358

IMG_3359

IMG_3372

Nå trenger kroppen mat, og Ian og svigerfar venter på meg så jeg får stikke.

Ha en fin fredagskveld 🙂 Snaiks

#IceWarriorChallengeDubai

2 views0 comments

Recent Posts

See All