top of page

I supersett med Instagram

Herregud. Jeg ble akkurat ferdig med en treningsøkt som i teorien burde tatt max 45 minutter å gjennomføre, men jeg har vært i gymmet i mer enn én og en halv time. Er det mulig å være mer ineffektiv liksom?! Det er faktisk ingen gang jeg er så oppdatert på sosiale medier som når jeg trener, for jeg supersetter jo hver eneste øvelse med Instagram- true story!

Men så er det jo ganske digg også da, å ha god tid til treningen og bare gjøre som jeg vil liksom. Kontrollerte pauseperioder, dét er noe du ikke vil finne i min egentrening ass 😉

Nå var det lenge siden jeg hadde trent styrke, så det fikk bli en fin mix av over- og underkropp. De første bulgarske splittene tok nesten livet av meg, og pullupsene var ekstra tunge med masse god feriemat i magen, men det er jo som alltid godt nå når det er gjort. Dette stod på menyen:

A1) 3 x 10 bulgarske splitt @ 60kg A2) 3 x 10 pull-ups B1) 3 x 10 ettbeins RDL @ 60kg B2) 3 x 10 chins C1) 2 x 10 GHR C2) 2 x 10 nøytrale pull-ups

Nå er jeg klar for helg, og det er vel faktisk dere der hjemme også? Hallo mai liksom!

Hæv a gudd one 🙂 Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page