top of page

I spent it with you

2 år som kone og mann, og mange fler i vente. Likevel summerer denne teksten fra Whitney Houston livet mitt ganske bra:

If tomorrow was judgement day And I’m standing on the front line And the Lord asks me what I did with my life I will say I spent it with you

Livet mitt med Ian er så godt at det nesten er flaut. Jeg kan forstå om utenforstående synes forholdet vårt er kleint eller klisjéaktig, men det får bare være. Det er 9 år siden vi ble kjærester, men jeg er fortsatt forelsket. Ikke forelsket slik at jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser ham og ikke tørr å slippe en fis når han er i rommet, men forelsket likevel.

Men hallo, jeg er veldig klar over at det ikke er garantert at vi alltid vil ha det så godt som vi har det nå. En av mine eldste kunder for eksempel er veldig flink til å minne meg på at forelskelser går over, livet skjer og ektskap mislykkes. …han har også flere ganger sagt til meg at han skulle ønske jeg ikke var gift, så kanskje han har litt skjulte intensjoner med sine utsagn.. Uansett, jeg vet jo at om vi en dag får barn eller noen virkelige utfordringer som setter forholdet vårt på prøve, så kan ting endre seg. Betyr det at jeg ikke skal nyte hvor fantastisk godt og trygt forholdet vårt er nå? I think not! La oss bare si det sånn, skulle jeg kun få 10, 15 eller 20 gode år med Ian, så ville jeg jo ikke vært de foruten, bare fordi det ikke varte evig. Så hvis det er greit for dere tenker jeg å nyte det faktum at jeg har en mann som elsker meg som jeg er, og som gjør meg lykkelig hver eneste dag 😉

Jeg har vist dere denne før, men er det bryllupssdag så er det brylluppsdag og da er det lov til å mimre. Her er en liten (veldig lang) video fra brylluppet vårt:

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page