top of page

I’m not strong for a girl, I’m just strong

Okei, vanligvis synes jeg sånne utsagn er litt kleine, men idag var det lov ass! Knebøyene føltes nemlig så BRA! Jeg gjorde 5 x 5 i knebøy bak med 90 kg, noe jeg ikke har våget meg på på en stund. Men etter å ha gjort 3 økter med tunge 3’ere kjente jeg at det var dags, og åh så bra det gikk! Ingen juks med dybden i frykt av å ikke klare å reise seg igjen, og jeg var heller ikke nære på å omkomme av redsel ved hvert sett. Jeg tror seriøst det kom rosa enhjørninger ut av ørene mine mens jeg holdt på 😀


photo

Den strikte pressen min derimot er føkkings tragisk, men det gadd jeg faktisk ikke bry meg om idag- jeg har jo iallefall tatt tak i problemet, har jeg ikke? 😛

Dette er hva jeg gjorde: A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg A2) 5 x 5 strikte press @ 35kg B1) 4 x 8+8 bulgarsk splitt @ 60kg B2) 4 x 10 sittende KB Arnold press @ 2 x 12kg C1) 2 x 10 glute-ham-raise C2) 2 x 10 omvendt situp i GHD’en

Nå venter siste kunde før det blir middag med Henrik og hans fantastisk søte søster som er på besøk fra Norge denne uken.

Ha en fortsatt topp torsdag, jeg tjuvstarter som vanlig og sier god helg allerede 🙂 Snaiks!

0 views0 comments
bottom of page