top of page

I’m baaaaack

På skikkelig. For i dag knebøyet jeg. Og om dere tror at det var digg så har dere altså helt rett. For ikke nok med det faktum at jeg endelig trente “vanlig” styrke; jeg følte meg faktisk ikke så svak som jeg forventet meg.

Joda, jeg gav meg på 4 sett knebøy istedet for de vanlige 5, og gjorde 5’ere i pullups istedet for 6’ere som jeg mener jeg gjorde sist, ooog det var jo ikke verdens lengste økt, men likevel. Jeg er så glad for å være tilbake under en tung stang 😀

A1) 5 x 3 clean & jerk @ 60kg B1) 4 x 5 knebøy @ 90kg B2) 4 x 5 pullups @ 10kg C1) 3 x 8+8 utfall bakover fra step @ 60kg


IMG_6439

Og mens vi er inne på hva jeg er glad for kan jeg fortelle så meget at jeg er veldig glad for den gode middagen jeg og storebror hadde på Cheesecake Factory i kveld, jeg er glad for at jeg kan sove helt til klokken 9 i morgen, jeg er glad for at jeg endelig skal få dra til stranden. Og jeg er glad for at MAMMA og PAPPA kommer til Dubai i morgen kveld. Weeehoooo 😀

I skrivende stund er jeg mest glad for at jeg allerede har dusjet, vasket håret og pusset tennene, slik at jeg kan hoppe rett i sengen 😉

God natt

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page